Шефилд посрами Ман Юнайтед на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Шефилд посрами Ман Юнайтед на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Шефилд Юнайтед в срещата от двадесетия кръг на английската Висша лига. Днес гостите спечелиха с 2:1 на "Олд Трафорд" и така Юнайтед остава втори в класирането с 40 точки, мач повече и 1 точка по-малко от лидера Манчестър Сити, докато Лестър е с 39 точки на трето място. Шефилд пък бе събрал само 5 точки за 20 кръга, и сега ще има 8 на дъното, с втората си победа за кампанията днес.

В 11-ата минута днес Рашфорд бе много близо до гол като се включи в полето и стреля ниско след центриране на Уан-Бисака, но топката мина до гредата. В 23-ата минута гостите поведоха след корнер, при който Флек намери Брайън, който надигра Туанзебе във въздуха и стреля в далечната греда и мрежата на Де Хеа. Това бе първия гол на Шефилд Юнайтед на "Олд Трафорд" от февруари 1993-та година, когато Франц Кар вкара в загубата на тима тогава с 2:1 на този терен.

В 30-ата минута бе отменен гол на Марсиал поради нарушение срещу вратаря от Магуайър, и до почивката домакините не показаха достатъчно в атака. 

Във втората част Юнайтед се върна в 64-ата минута и отново след корнер, като Телес намери главата на Магуайър за 1:1. Непосредствено след това и двата тима промениха атаката си, като Гринууд напусна за Кавани, а Шарп бе заменен от Бърк за гостите.

В 74-ата минута именно Бърк оформи 2:1 за Шефилд когато Де Хеа изби много слабо една топка, след редица подавания Лундстрам намери Бърк, и той стреля ниско, топката бе избита от Туанзебе в горната греда и мрежата на Де Хеа за гола.

Последва затваряне на гостите в тяхното поле, като домакините не стигнаха до гол. Може би най-близо бе Телес с един удар от дистанция, който се отклони от бранител и кацна на горната греда когато вратарят бе прехвърлен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
557