Уикъмб накара Тотнъм да работи в края (видео)


И. Ангелов

Уикъмб накара Тотнъм да работи в края (видео)

Уикъмб Уондърърс прие Тотнъм в срещата от четвъртия кръг на ФА Къп. Днес на "Адамс Парк" домакините поведоха, Бейл върна гол за гостите, и Жозе Моуриньо трябваше да заложи на силни оръжия за тима си като резерви за да стигне до късна победа с 4:1.

В 25-ата минута днес домакините поведоха чрез Ониединма, който се включи за подаването на Икпеазу в полето, а топката бе отклонена от Санчез на пътя на нападателя за голям гол и 1:0. След попадението обаче срещата бе в пълен контрол на Тотнъм. В 36-ата минута Сисоко нацели горната греда, и 10 минути след това Танганга направи същото с удар с глава.

В 47-ата минута в продължението на първото полувреме Лукас Моура центрира в полето и Бейл преодоля перфектно засадата и продължи през вратаря за 1:1.

На почивката за Тотнъм се появи Хьойберг, а скоро Кейн и Сон се включиха в игра след като времето на гостите започна да свършва въпреки доминацията. След няколко големи пропуска в 86-ата минута Кейн създаде паника в полето и топката попадна в Уинкс, който завърши за 2:1.

Минута след това при контра, Сон напредна и намери Ндомбеле и той също завърши през Алсоп за 3:1. Въпреки и този гол шпорите продължиха да хвърлят енергия и да търсят още. Така в 93-ата минута Ндомбеле отново оформи и крайното 4:1 след асистенция на Хьойберг.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
329