Бруно съкруши Ливърпул във ФА Къп (видео)


И. Ангелов

Бруно съкруши Ливърпул във ФА Къп (видео)

Манчестър Юнайтед прие Ливърпул в четвъртия кръг на най-старото състезание - ФА Къп. Днес на "Олд Трафорд" видяхме голово шоу, в което гостите поведоха, домакините обърнаха срещата, Ливърпул се върна отново до равен, и накрая резервата Бруно Фернандеш изпрати "червените дяволи" в петия кръг на състезанието с гол за 3:2.

Ливърпул започна по-силно днес и В 18-ата минута Роберто Фирмино изведе Салах между Линдельоф и Шоу, а египтянинът копна спокойно топката над Хендерсън за 1:0. Последва по-добра игра на домакините и в 26-ата минута Маркъс Рашфорд на линията на центъра с изключително подаване над защитата намери Гринууд сам в полето, а той матира Алисон за 1:1. До почивката Погба и МакТоминей бяха близо до нови голове.

Веднага след началото на втората част Юнайтед обърна срещата в своя полза като този път от центъра Гринууд над защитата намери Рашфорд за идентичен гол и 2:1. Последва засилване на гостите и в 58-ата минута за 2:2 вкара отново Салах, когато след грешка на Кавани бе организирана контра и в края Фирмино пусна топката към дузпата, Милнър я остави за египетския нападател и той стреля през краката на Хендерсън за гола.

В 67-ата минута Ван де Бек бе заменен от Бруно Фернандеш, и в 78-ата минута Кавани спечели пряк-свободен удар срещу Фабиньо. Зад топката на дъгата застана Бруно и с перфектно изпълнение в далечния ъгъл оформи крайното 3:2. В 89-ата минута Бруно намери и главата на Кавани в изключително положение, но нападателят нацели само гредата на Алисон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
534