Ейбрахам с хетрик в победата на Челси над Лутън (видео)


И. Ангелов

Ейбрахам с хетрик в победата на Челси над Лутън (видео)

Челси прие Лутън Таун в срещата от четвъртия кръг на ФА Къп. Днес на "Стамфорд Бридж" домакините спечелиха с 3:1 и продължават към петия кръг на състезанието, като герой стана нападателят на "сините" Тами Ейбрахам, който вкара всички голове за тима на Франк Лампард.

В 11-ата минута Челси поведе когато Вернер напредна и върна топката за включилия се Ейбрахам, който завърши в долния ляв ъгъл за 1:0. В 17-ата минута 2:0 отново оформи Ейбрахам след центриране на Джеймс в наказателното поле.

В 30-ата минута гостите върнаха гол чрез Кларк, който от воле завърши подаването от фланга на Брий за 2:1. До почивката Ейбрахам бе близо до нов гол, но не вкара в този случай.

Крайният резултат се оформи 3 минути след включването на Хъдсън-Одой в игра, като крилото използва скоростта си по фланга, размени двойно подаване с Гилмор и предостави топката на Ейбрахам за лесен гол и 3:1. 

В 85-ата минута Вернер си спечели дузпа, но заставайки зад бялата точка той пропусна да увеличи резултата, като той стреля на комфортна височина и вратарят Слуга улови ъгъла и изби.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
153