Клоп: Бъдещето на Салах не ни разсейва


И. Ангелов

Клоп: Бъдещето на Салах не ни разсейва

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли предположенията, че преговорите и потенциалното напускане на тима от Мохамед Салах има негативно влияние над представянето на отбора. Египтянинът се спряга с напускане от дълго време след едно интервю в Испания, което даде, и в което той говореше за Реал Мадрид и Барселона в добра светлина. Той обаче има още 2 и половина години с Ливърпул.

"Не мисля, че това влияе. Това са нормални неща в света на футбола. Не е като постоянно да излизаме пред медиите и да говорим за тези неща. Това е рядкост. Но ни задават въпроси и когато отговорим става история. Изглежда сега започнахме тази тема.

"В повечето случаи не става така. Не мисля, че това ще навреди на сезона ни. Мо най-вероятно ще стартира с Манчестър Юнайтед. Аз не мисля, че това е голяма тайна. 

"Ние загубихме последния мач и това е лош момент. Когато мисля за това аз не мога да намеря причина за загубата, но загубихме. Понякога се случва и ти трябва такава ниска точка за да промениш нещата към правилно, което със сигурност ще направим сега.

"Ако ние бяхме спечелили мач, в който сме били слаби, светът щеше да каже 'Окей, това не беше футболът, който обикновено играят, но те върнаха резултатите'. Но в дългосрочен план това нямаше да помогне. Ще помогне ако използваме този резултат. Мога да си представя какво много хора мислят за нас в момента. Но хората не се променят за един ден. Понякога хората се изправят пред предизвикателства, за които не са точно готови, а понякога дори не знаеш, че те чака изпитание."

  Сподели
173