Салах за бъдещето в Ливърпул: Не знам. Искам да остана


П. Пенков

Салах за бъдещето в Ливърпул: Не знам. Искам да остана

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах изрази отдадеността си към клуба, споделяйки, че желае да остане на "Анфийлд" колкото се може по-дълго време. Националът на Египет, който в момента оглавява класирането за голмайстори във Висшата лига и има договор с "червените" до лятото на 2023 година, допълни, че иска да играе за Ливърпул и да продължи да подобрява рекорди.

Въпреки това малко преди Коледа, Салах разкри в интервю разочарованието си от това, че не беше избран за капитан в двубоя от груповата фаза на Шампионска лига срещу Мидтиланд, подсилвайки спекулациите говорейки са "страхотни клубове като Барселона и Реал Мадрид".

Запитан относно своето бъдеще от норвежкия канал TV 2, Сахал сподели следното: "Не знам. Ако наистина ме питате, искам да остана в клуба възможно по-дълго, както съм казвал преди, така че всичко зависи от самия клуб. Винаги ще давам 100% от себе си до последната минута в който и да е клуб и винаги ще искам да печеля колкото се може повече титли. Искам да подаря 100% от себе си на хората, които през всичко това време са изпитвали симптаии към мен."

  Сподели
415