Тотнъм без много проблеми в Шефилд (видео)


И. Ангелов

Тотнъм без много проблеми в Шефилд (видео)

Шефилд Юнайтед прие Тотнъм в срещата от осемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Брамал Лейн" спечелиха с 3:1 и така отново се покачиха до четвъртото място в класирането, наравно по точки с Ливърпул и 3 зад Манчестър Юнайтед. Шефилд остава последен с 16 загуби в кампанията.

Още в 5-ата минута днес при корнер, Сон намери главата на Орие и това бе 1:0 при удар на близката греда. Минута след това Сон бе близо до гол, но гредата спаси вратата на Рамсдейл. Тотнъм продължи да контролира топката уверено, и удвои в 40-ата минута когато Хьойберг намери Кейн далеч от полето, той се завъртя и напредна до дъгата през бранител, като стреля ниско в ъгъла за 2:0.

След почивката в 59-ата минута домакините върнаха попадение чрез МакГолдрик, който завърши с глава между двама защитници подаване от Флек. Тотнъм обаче отговори бързо и в 62-ата минута 3:1 оформи Ндомбеле, намерен в полето от Бергвайн. Тук обаче Ндомбеле вкара фантастичен гол от труден ъгъл и позиция, като прехвърли вратаря в далечния ъгъл.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
150