Клоп: Бруно прави разликата


И. Ангелов

Клоп: Бруно прави разликата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че вече е впечатлен от миналогодишното попълнение на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който изведе "червените дяволи" до първото място във Висшата лига за по-малко от година след пристигането си, събирайки исторически 4 награди за Играч на месеца. 

Откакто Бруно подписа с Юнайтед и дебютира на 1-ви февруари миналата година, Манчестър Юнайтед е спечелил повече точки от всеки друг отбор в лигата (68), като Манчестър Сити и Ливърпул имат 6 по-малко. 

През този период португалецът вкара 19 гола и асистира 14 пъти, като по този показател е първи, а втори е Хари Кейн с 18 гола и 11 асистенции.

"Той е отличен играч. Преди да премине в Юнайтед ние срещнахме Спортинг в САЩ на турнето ни. В този мач вече можеше да видите... уау! Можеше да видите, че той прави разликата и точно това показва той сега. Той се установи и е много влиятелен играч за Юнайтед в момента. Той е замесен в много неща. Аз зная, че хората повече говорят за намесата му в головете, което е много важно, но той прави много и в други ситуации. 

"Аз не го познавам достатъчно добре за да съдя, но ми изглежда и като лидер. Това бе добро попълнение, но за съжаление - за Юнайтед."

  Сподели
273