Галас: Лампард е в опасност


Н. Гавазов

Галас: Лампард е в опасност

Бившият защитник на Челси Уилям Галас сподели мнението си за възможната позиция на мениджъра на "сините" Франк Лампард.

"Когато похарчите почти 300 милиона евро за футболисти преди началото на сезона, това означава, че искате да спечелите английската Висша лига. В момента Челси не е в най-добрата си позиция. Те не се появяват в мачове с големи клубове. Има натиск върху Франк Лампард и той трябва много бързо да намери решение, за да се измъкне от тази ситуация, тъй като, както знаем, когато сте мениджър на "сините“, можете да бъдете уволнени много бързо.

Върху него се оказва натиск и Лампард трябва да намери правилната система. Те купиха нападателя Тимо Вернер за много пари, така че може би Лампард го освобождава във всеки мач, но ако играчът не покаже нивото си, може би трябва да бъде оставен на пейката. Надявам се Франк да намери решение възможно най-скоро. Но съм уверен, че Лампард ще бъде страхотен треньор в бъдеще. Той е много запален по тази работа и познава много добре футбола.

Мисля, че позицията на Лампард е в опасност. В момента той не е в най-добрата позиция, тъй като Челси дори не е в топ 3. Те похарчиха много пари, така че управителният съвет иска да види как клубът побеждава във Висшата лига. Този сезон мислех, че имат голям шанс да станат шампиони на Англия. Мисля, че ръководството не е доволно от резултатите, така че съм сигурен, че Франк е в опасно положение. Той трябва да се опита да завърши в тройката или дори да спечели английската Висша лига", заяви Галас.

Челси, с 26 точки от 17 кръга е девети в класирането във Висшата лига.

  Сподели
226