Погба: Не сме на нивото на Ливърпул, но се готвим да ги победим


Н. Гавазов

Погба: Не сме на нивото на Ливърпул, но се готвим да ги победим

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба в навечерието на мача от 19-ия кръг на английската Висша лига с Ливърпул говори за шансовете на тима за титла през този сезон.

"Постигнахме значителен напредък през този сезон и продължаваме да се подобряваме. Но все още сме много млад отбор. Очевидно не можем да кажем, че сега сме наравно с Ливърпул, защото те спечелиха Висшата лига през миналия сезон, а през този продължават да бъдат на върха. В деня, в който ги победим, ще кажем, че сме наравно с тях.

За да бъдеш най-добрият, трябва да победиш най-добрия. Искаме да победим миналогодишните победители във Висшата лига. Знаем колко добре играят през последните няколко години, знаем нивото им и качеството на играта им. Винаги е имало тежка конфронтация с Ливърпул.

Манчестър Юнайтед знае колко труден ще бъде двубоят в неделя. Трябва да се съсредоточим и да се опитаме да останем на върха в класирането. Мисля, че можем да спечелим Висшата лига, ако сме съсредоточени, но има много отбори, които също могат да вземат трофея през този сезон. Все още не сме постигнали целта си. Тази цел все още е много далеч", заяви Погба.

Мачът Ливърпул - Манчестър Юнайтед ще се проведе вдругиден, 17 януари. Началото е в 18:30 часа българско време.

Манчестър Юнайтед има 36 точки от 17 мача и е едноличен лидер в класирането във Висшата лига. "Червените дяволи" са с три точки пред Ливърпул (33).

  Сподели
260