Лампард: Гилмор и Гъдсън-Одой чукат на вратата


Н. Гавазов

Лампард: Гилмор и Гъдсън-Одой чукат на вратата

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че полузащитникът Били Гилмор и крилото Калъм Хъдсън-Одой са отправили голяма заявка  да играят в стартовия състав.

И двамата млади играчи показаха най-добрата си страна при победата с 4:0 над Маркъм в Купата на Англия.

Лампард обаче преценява не само този мач, като отбелязва, че Били и Калъм постоянно увеличават шансовете си да играят по-често.

"Калъм добавя и добавя, така че той е способен на повече. Мисля, че проявява голямо усърдие в тренировките и голямо желание да подобри играта си.

И голът му е чудесен пример за това как да проникне в защитата на съперника и да излезе на позиция, където играе нападателят. Ето как трябва да играят съвременните крила.

Когато взимам решенията си, понякога ще го включвам в състав, а понякога не, но в момента съм много доволен от начина, по който той асистира и вкарва.

Калъм определено се подобри, но все още може да вдигне скорост. Когато играе по този начин, очакването на повече от него е добре.

Мисля, че Били Гилмор също чука на вратата за стартовия състав. Прави  го от мача срещу Ливърпул миналия сезон. Тогава той игра страхотно, ставайки играч на мача и след това го повтори  срещу Евертън, но след това се контузи.

От тогава и дори преди това знаех, че Били ще бъде много, много важен играч за този клуб, да не кажа повече. Дори в толкова млада възраст.

Появявайки се срещу Манчестър Сити миналата седмица, той влезе добре в играта и добре местеше топката", заяви Лампард.

  Сподели
114