Тотнъм разби Марийн с пет гола, Винисиус с хетрик (видео)


И. Ангелов

Тотнъм разби Марийн с пет гола, Винисиус с хетрик (видео)

Единият от двата останали до третия кръг на ФА Къп отбори от осмото ниво на английския футбол - Марийн, прие Тотнъм днес, като шпорите продължават напред към четвъртия кръг след победа с 5:0. Жозе Моуриньо бе направил 9 промени в своя състав и очаквано спечели срещата с убедителна преднина.

Изненадващо в 20-ата минута днес домакините бяха близо до гола когато Кенгни разтресе горната греда на Харт от дистанция. В 24-ата минута Карлос Винисиус вкара първия си гол за Тотнъм след подаване от Али на втора греда, където играчът под наем от Бенфика завърши за 1:0.

В 30-ата минута Винисиус отново вкара от близо като довърши избит удар на Дохърти. В 32-ата минута от пряк-свободен удар Лукас Моура вкара красив гол за 3:0. В 37-ата минута Винисиус оформи хетрика си с прецизен удар в горния ляв ъгъл - 4:0.

След почивката в 60-ата минута за Тотнъм исторически гол вкара най-младият реализатор в историята на клуба Алфи Дивайн, който е роден на 1-ви август, 2004 г. Той получи пас от Моура в полето и навлезе за да стреля ниско в близкия ъгъл за 5:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
222