Ман Сити разби Челси за едно полувреме (видео)


И. Ангелов

Ман Сити разби Челси за едно полувреме (видео)

Челси прие Манчестър Сити в срещата от седемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Стамфорд Бридж" Сити вкара 3 гола в първото полувреме и това стана за втори път в историята на Челси във Висшата лига от основаването ѝ. С победата с 3:1 Сити събира 29 точки, на 4 от лидерите Ливърпул и Манчестър Юнайтед, от които има и мач по-малко, докато Челси остава с 26 т. на осмата позиция.

В 16-ата минута днес Де Брюйне можеше да открие, но не нацели вратата сам срещу вратаря. В 18-ата минута Гюндоган вкара за 1:0 намерен от Фоден на дъгата, като той финтира Силва и си отвори място за удар през Менди. 

В 21-ата минута 2:0 направи Фоден, който намери близкия ъгъл на Менди при подаване от Де Брюйне. В 34-ата минута самият Де Брюйне вкара от близо след като първо изведе Стърлинг, той се забави в полето и ударът му срещна гредата, топката попадна в белгиеца и той довърши работата за 3:0.

След почивката Сити остана по-силен, а Челси бе ограничен до 1 точен удар до 93-ата минута, когато все пак успя да върне гол чрез Хъдсън-Одой, който завърши на празна врата едно ниско центриране от ляво на Кай Хаверц. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
575