Лестър се справи на гости в Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Лестър се справи на гости в Нюкасъл (видео)

Нюкасъл Юнайтед посрещна Лестър Сити в срещата от седемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Сейнт Джеймсис Парк" спечелиха с 2:1 и събраха 32 точки, с 1 зад лидерите в класирането Ливърпул и Манчестър Юнайтед, но и с мач повече. Нюкасъл пък остава на 15-ата позиция за момента.

В 12-ата минута днес Варди успя да намери мрежата от трудна позиция, но флагът на засадата бе вдигнат. До почивката най-доброто положение бе един силен удар от дистанция на Джейми Мадисън, като двата тима не предложиха много.

В 55-ата минута резултатът откри именно Мадисън когато Варди от ляво пусна топка към дузпата и със силен удар той не остави шанс на Дарлоу за 1:0. В 72-ата минута 2:0 направи Юри Тилеманс, намерен от дясно от Олбрайтън, като полузащитникът със силен удар без подготовка фалцира топката в близкия ъгъл през Дарлоу.

Последва удар в гредата от Варди в 76-ата минута, но отново бе отсъдена и засада на нападателя. В 79-ата минута Стив Брус включи в игра Анди Керъл за Деандре Йедлин, и именно Керъл в 82-ата минута завърши една избита при центриране топка от воле през Шмайхел за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
318