Артета: Партей ще помогне още като се върне


И. Ангелов

Артета: Партей ще помогне още като се върне

Мениджърът на Арсенал Микел Артета коментира завръщането на Томас Партей в неговия състав, след като той отсъства от дербито на Лондон с Тотнъм поради контузия. След пристигането си през лятото от Атлетико Мадрид ганаецът има само няколко срещи, след като получи травма в бедрото, върна се за срещата с Тотнъм на 6-ти декември, и получи рецидив, който отново го прати в лазарета. Сега играчът може да се появи срещу Нюкасъл Юнайтед във ФА Къп на 9-ти януари:

"Вече сме януари а той е изиграл два и половина мача. Това е всичко от него, а той беше основната ни покупка. Липсва ни. Той носи нещо различно на тима, това е играч с огромен талант. Но той може и да трансформира тима както поискаш.

"Ще е страхотно да го имаме, да го задържим здрав и той да допринесе по позитивен начин. Той участва в почти пълни тренировки последните дни. Чувства се добре и ще го прегледаме. Трябват му още две или три добри тренировки за да видим дали е на 100% готов да играе. Ако това е случая, страхотни новини за нас."

  Сподели
139