Арсенал вкара четири на Уест Бром (видео)


И. Ангелов

Арсенал вкара четири на Уест Бром (видео)

Уест Бромич Албиън прие Арсенал в срещата от седемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес "артилеристите" спечелиха с 4:0 на "Дъ Хоутърнс" и по този начин събраха 23 точки, покачиха се до 11-ата позиция, и са само на 3 пункта от топ 6, където най-високо е Челси с 26 точки и мач по-малко.

В 23-ата минута днес гостите откриха когато Холдинг намери Тиърни на левия фланг, и шотландецът навлезе и нагласи топката на десния си крак, след което красиво вкара топката в горния десен ъгъл на вратата за 1:0. 5 минути след това след красива отборна атака Лаказет изведе Смит-Роу, който върна за включилия се Сака и 2:0 през Джонстън.

До почивката гостите контролираха срещата напълно, като тимът на Сам Алърдайс имаше само една добра възможност чрез Мат Филипс, който стреля в Лено. 

В 47-ата минута след като Чарли Остин се включи на почивката за домакините вместо Диангана, се стигна до гол на Робинсън, но той бе отменен поради засада по-рано в атаката на Перейра. В 60-ата минута Лаказет вкара след като една блокирана топка попадна в него за 3:0, и отново той оформи 4:0 в 64-ата минута след перфектно подаване на Тиърни.

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
347