Бруно: Няма значение как вкарваш


И. Ангелов

Бруно: Няма значение как вкарваш

Португалският плеймейкър на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш продължи историческата си статистика от началото на сезона след победен гол снощи за 2:1 над Астън Вила, с което тимът се изравни на върха във Висшата лига с Ливърпул. Бруно реализира дузпа и това означаваше 19 гола и 14 асистенции в първите му 30 мача в лигата - постижение, отстъпващо само на старта на Анди Коул в историята (28 гола, 9 асистенции за 30 срещи).

Въпреки че 9 от тези голове за Бруно бяха от дузпи, португалецът сподели, че всички голове се броят и той има увереност от бялата точка:

"Аз чувствам, че трябва да направя всяка дузпа гол, но важното е да вкарваме без значение как. Трябва да печелиш срещи без значение как. Аз съм уверен когато бия дузпи. В противен случай щях да ги предавам на друг играч.

"Съгласен съм с думите, че се подобряваме, защото срещу Лестър допуснахме гол в края. Единствената ни грешка днес бе, че имахме много положения и може би трябва да затваряме срещите по-рано. Когато не вкараме третия гол те ще ни натискат до края. 

"Разбира се, че е страхотно да сме равни с Ливърпул, но краят на Висшата лига е далеч и трябва да продължаваме, да тренираме здраво и да опитваме да печелим. Трябва да държим този манталитет, който иска победа след победа."

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
282