Лестър спаси точка срещу Кристъл Палас


И. Ангелов

Лестър спаси точка срещу Кристъл Палас

Кристъл Палас прие Лестър Сити в срещата от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Селхърст Парк" гостите първо пропуснаха дузпа, изостанаха в резултата, но в края се върнаха до 1:1. Така "лисиците" застанаха отново на второто място в класирането, но дадоха възможност на преките съперници на върха да се възползват от изпуснатите 2 точки.

В 17-ата минута днес Томас спечели дузпа срещу Томкинс и при липсата на Варди в игра Ихеаначо застана зад бялата точка. Той стреля на комфортна височина за Гуайта и вратарят спаси. В 25-ата минута Денис Прат нацели горната греда на домакините. 5 минути след това Ихеаначо отново пропусна от близо. Така без голове на почивката Лестър можеше да се чувства разочарован.

В 58-ата минута след бавен старт на гостите Палас се възползва и откри резултата когато Заха изведе Таунсенд и се включи в полето, а крилото го намери перфектно на втора греда за 1:0. Така Брендан Роджърс трябваше да включи Джейми Варди в игра в 68-ата минута.

В 83-ата се стигна до крайното 1:1 когато от нищото Барнс се завъртя на ръба на наказателното поле след като получи от Евънс и напредна, като нападателят стреля в ъгъла на вратата през Гуайта.

  Сподели
147