Ман Юнайтед обърна и Шефилд (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед обърна и Шефилд (видео)

Шефилд Юнайтед посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес домакините поведоха на "Брамал Лейн", но гостите обърнаха срещата до победа с 3:2 в крайна сметка, с която с 23 точки застават на 6-та позиция, на 5 точки от върха при мач по-малко.

Шефилд откри още в 5-ата минута когато вратарят на гостите Хендерсън се забави да се отърве от една топка и Бърке я отне за да асистира на МакГолдрик за удар на празна врата и 1:0.

В 26-ата минута Виктор Линдельоф с пас от защитата през цялото поле намери Рашфорд в нападение за перфектно спиране и гол за 1:1. В 33-ата минута Бруно намери Погба в средата, а той без забавяне изведе над защитата Марсиал в наказателното поле. Французинът стреля във вратаря, но топката остана в него за да добави за 2:1. 

След почивката в 51-ата минута гостите организираха бърза атака и Бруно намери Марсиал на дъгата, който пусна топката за Рашфорд за слаб удар във вратаря, който обаче пусна топката под себе си за 3:1. Крайното 3:2 оформи отново МакГолдрик в 87-ата минута след корнер на Флек към него.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
353