Арсенал се върна до точка със Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

Арсенал се върна до точка със Саутхемптън (видео)

Арсенал прие Саутхемптън в срещата от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Емирейтс Стейдиъм" поведоха, но Обамеянг вкара третия си гол за сезона за крайното 1:1, преди Арсенал да завърши с човек по-малко.

В 18-ата минута днес бившият нападател на Арсенал Тио Уолкър откри за "светците" когато бе изведен от Адамс и копна топката над Лено за 1:0. Странно не последва силна реакция на домакините, които се посъживиха чак към края на полувремето.

В 52-ата минута се стигна и до 1:1 когато Нкетиа без подготовка изведе Обамеянг през Фестергард за лесен удар на нападателя. В ситуацията обаче всичко изработи Сака, който премина през Уокър-Питърс и Ромеу за да намери Нкетиа.

В 62-ата минута Уолкът финтира добре Габриел и го принуди да извърши второ нарушение за жълт картон в мача, с което той напусна игра. Така 8 минути след това гостите можеха да спечелят срещата, но Редмънд нацели горната греда. В добавеното време Арсенал можеше да открадне победата и отново гредата запази резултата при удар на Холдинг.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
355