Ман Сити не успя срещу Уест Бром (видео)


И. Ангелов

Ман Сити не успя срещу Уест Бром (видео)

Манчестър Сити прие Уест Бромич Албиън в срещата от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините поведоха, но и допуснаха изравняване още в първото полувреме за 1:1, което не се промени през втората част. Така Сити събира 20 точки и с 12 изиграни мача е на 5 точки от върха.

В 30-ата минута днес Сити поведе когато Кансело изведе Стърлинг от дясно, нападателят спря топката на аут линията и намери Гюндоган на дузпата за 1:0. В 43-ата минута резултатът стана 1:1 когато Ажаи пробва късмета си от границата на наказателното поле, топката се отклони от Рубен Диаш и влезе в мрежата като автогол. Със 77% владение до почивката Сити отправи само 2 удара по вратата на противника.

През втората част домакините достигнаха и до 13 корнера, включиха Агуеро в игра, а УБА издържа на напрежението до самия край. В самия край Гюндоган пропусна с глава от близо след подаване на Де Брюйне, след което отново Гюндоган бе близо до гола след удар от пряк-свободен удар. В 95-ата минута Де Брюйне намери и Стърлинг сам срещу вратаря, и нападателят също пропусна от непосредствена близост.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
164