Уулвс обърна Челси в самия край (видео)


И. Ангелов

Уулвс обърна Челси в самия край (видео)

Уулвърхемптън Уондърърс прие Челси в срещата от тринадесетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Молиню" двата тима се разделиха при 2:1 за домакините при пълен обрат в мача и така "сините" остават на 5-ата позиция с 22 точки, 2 зад Лестър и 3 зад лидерите Тотнъм и Ливърпул, които все още не са изиграли мачовете си от кръга. Уулвс се покачва с пет места до 9-то място.

До почивката двата тима не си вкараха, но играта беше отворена и очевидно голове идваха. Така още в 49-ата минута Оливие Жиру откри резултата след топка от Бен Чилуел на волето му - 1:0. 

В 55-ата минута Фабио Силва вкара, но това, което помисли за първия си гол в лигата му бе отнето заради засада. Натискът на домакините продължи обаче и в 66-ата минута след корнер и избиване топката бе върната до Поденс, който матира Менди на близката греда за 1:1.

В 81-ата минута реферът отсъди дузпа за Уулвс за нарушение на Джеймс срещу Педро Нето, но решението бе отменено след ВАР преглед. В 95-ата минута Нето отново избухна като Витиня от центъра изведе нападателя сам срещу Зума, Нето го надбяга и стреля до крака на Менди за пълния обрат с 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
274