Евра: Анри изключи телевизора, виждайки Джака като капитан на отбора


Н. Гавазов

Евра: Анри изключи телевизора, виждайки Джака като капитан на отбора

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа, как веднъж Тиери Анри е отказал да гледа мач на Арсенал, виждайки Гранит Джака като капитан на лондончани.

Джака бе провалил Арсенал предната вечер с червен картон в началото на второто полувреме срещу Бърнли. След като останаха с десет човека, "артилеристите"  допуснаха гол и бяха победени с 1:0.

Това далеч не е първият път, когато Гранит предизвика гнева на феновете на своя клуб. Достатъчно е да си припомним инцидента през миналия сезон, когато швейцарският полузащитник обиди феновете на "Емирейтс" и впоследствие бе лишен от капитанската лента.

Легендата на Арсенал Анри също има претенции към Джака, за което Евра научи, когато посети бившия си съотборник от националния отбор на Франция.

"Ще ви разкажа кратка история. Един ден Тиери Анри ме покани в дома си и каза, че ще гледаме мач на Арсенал.

Той включи телевизора и в първия кадър видяхме Джака да извежда Арсенал като капитан. След това Тиери Аенри изключи телевизора.

Казах: "Какво се случи?". Той отговори: "Не мога да гледам отбора си, където капитан е Джака". Той просто изключи телевизора и ние не гледахме мача“, заяви Евра.

  Сподели
231