Пеп: Липсва ни най-добрият нападател в историята


И. Ангелов

Пеп: Липсва ни най-добрият нападател в историята

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че според него Серхио Агуеро е най-добрият нападател в историята на клуба, като на неговият отбор липсва атакуващата мощ, която аржентинецът носи. Агуеро бе на линия да се завърне срещу Манчестър Юнайтед вчера, но пропусна нов мач поради болест. Нападателят има само 5 срещи този сезон.

"На нас ни липсваше Серхио, но това е последните шест месеца, а не само днес. Той имаше много контузии. Стъпка по стъпка ще се върне, все още не е във форма. Останалите играчи работят здраво. Днес той имаше проблем в стомаха си и не успя да тренира. Беше у дома.

"Разбира се, че ни липсва. Той е най-добрият нападател в историята на Манчестър Сити. В следващите мачове ще сме без него, но като оздравее той ще се върне. 

"Точката на Олд Трафорд е добра. Аз бих искал победата, но да не забравяме, че това е Олд Трафорд. Те са много бързи в нападение, това е Манчестър Юнайтед. През по-голямата част от срещата бяхме добри. Липсваха ни шансове за гол, но играхме добре. 

"Аз съм горд. Този отбор ще те убие. Те са много бързи, много добри, силни са на статични положения. Да дойдеш тук на Олд Трафорд, този резултат е добър. Аз знам какво се очаква от Манчестър Сити, но трябва да приемем, че да сме солидни е добре."

  Сподели
103