Ман Юнайтед обърна и Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед обърна и Уест Хем (видео)

Уест Хем Юнайтед прие Манчестър Юнайтед в срещата от поредния единадесети кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Лондон Стейдиъм" отстъпваха в първата част с 1:0, но обърнаха във второто полувреме до 3:1. С победата Юнайтед застава на 4-то място с 19 точки, колкото има третия Челси, и на 2 от върха и Тотнъм, и Ливърпул.

В първото полувреме домакините доминираха и завършиха с 13 удара по вратата на съперника. В 38-ата минута при корнер, Деклан Райс отклони за Соучек на втора греда и халфът вкара за 1:0 от непосредствена близост. Малко след това Алер направи пропуск срещу Хендерсън, а и гредата спаси гостите в тази част.

На почивката Оле Гунар Солскяер замени Ван де Бек и Кавани с Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд. Именно двамата промениха играта тотално. В 65-ата минута Бруно асистира на Погба когато пусна топката на дъгата за французина и той стреля перфектно за 1:1.

В 68-ата минута с атрактивно подаване с пета Бруно изведе Телес по фланга, който центрира за Гринууд на дузпата, а младокът овладя добре със завъртане и стреля в далечния ъгъл за 2:1. Малко след това Бруно изведе Рашфорд сам срещу вратаря, но нападателят нацели страничната греда след като преодоля вратаря.

В 78-ата минута Мата изведе Рашфорд сам срещу вратаря, и англичанинът копна топката над Фабиански за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
348