Пирес: Улие има проблем с изразяването на мислите си


Н. Гавазов

Пирес: Улие има проблем с изразяването на мислите си

Ветеранът на Астън Вила Робер Пирес призна, че мениджъра на отбора Жерар Улие - независимо от добрата игра срещу Челси миналата седмица е пред изгонване. По-рано, преди снощния мач със Съндърланд 38-годишният французин призна, че не всичко в съблекалнята е нормално и не всички играчи харесват Улие. Оказва се, че до този момент мениджърът не е провел нито една среща с футболистите и се отнася с пренебрежение към опитите на някои да беседват лично с него.

„Жерар има проблеми с изразяването на мислите си. Той е свикнал да работи в свой стил и използва някакви нови методи. Той не е провел нито една среща с играчите, които не са съгласни с неговата работа", цитира Тхe Sun думите на Пирес.

Снощи, в среща от 22 кръг на Висшата лига на Англия Астън Вила загуби на „Вила Парк" от Съндърланд с 0:1 и в края на мача феновете на отбора скандираха искания за оствка.

„Чух какво пееха феновете, но аз ги разбирам. В момента важното е, че имам подкрепата на президента и на главния изпълнителен директор", заяви пък Улие след мача.

 

  Сподели
157