Тотнъм победи Ман Сити в Лондон (видео)


И. Ангелов

Тотнъм победи Ман Сити в Лондон (видео)

Тотнъм прие Манчестър Сити в срещата от деветия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" спечелиха с 2:0 след голове на Сон и Ло Селсо. По този начин отново тимът на Жозе Моуриньо заема първото място в класирането с 2 точки пред най-близките преследвачи Лестър и Челси.

Само след 5 минути игра днес Ндомбеле изведе Сон над защитата и кореецът стреля през краката на Едерсон за 1:0. В 13-ата минута Сон от дясно центрира ниско за Кейн и топката отново бе във вратата на Сити, но тук голът бе отменен поради засада.

След тези ситуации Ман Сити превзе инициативата и организира над 10 атаки и удари по Лорис. В една от по-добрите ситуации Жезус асистира на Лапорт за гол, който бе отменен поради игра с ръка на бразилския нападател при спирането на топката в наказателното поле на Тотнъм.

След почивката Сити продължи да доминира, а домакините чакаха шансовете си. В 65-ата минута появилият се преди 35 секунди Ло Селсо бе изведен от Кейн и с нов удар през краката на Едерсон резултатът стана 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
275