Челси без проблеми в Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Челси без проблеми в Нюкасъл (видео)

Нюкасъл Юнайтед прие Челси в срещата от поредния девети кръг на английската Висша лига. Днес на "Сейнт Джеймсис Парк" гостите спечелиха с 2:0 с автогол и попадение на Тами Ейбрахам. Победата поставя Челси временно на първата позиция в класирането с равен брой точки с Лестър Сити.

Челси контролираше играта от самото начало, като поведе в 10-ата минута. Тук Маунт бе изведен от дясно и пусна остра топка, като под напрежение от Чилуел с топката игра Федерико Фернандес, който я вкара в собствената си врата за 1:0. До почивката Вернер пропусна две големи възможности, а Сен-Максимен пропусна на два пъти да матира Менди.

В 65-ата минута 2:0 оформи Тами Ейбрахам когато Вернер превзе цялата половина на противника, премина през двама и изведе нападателя сам срещу Дарлоу за гола. 

В 72-ата минута Лонгстаф бе близо до гол за домакините с мощен удар от далеч, който нямаше как да бъде спасен от Менди, но топката срещна горната греда. 3 минути след това Зиеч изведе Вернер в наказателното поле на Нюкасъл и той вкара, но голът бе отменен поради засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163