Артета: Ще разбера кой пусна видеото и ще има последствия


И. Ангелов

Артета: Ще разбера кой пусна видеото и ще има последствия

Босът на Арсенал Микел Артета се закани да накаже къртицата в съблекалнята на отбора, която разпространи видео на сбиване между Дани Себайос и Давид Луис. The Athletic разпространи видео между двамата играча, като се цитира, че Луис е ударил Себайос и е разкървавил лицето му преди двамата да бъдат разтървани. Себайос побърза да отрече това в социалните медии, а Артета потвърди, че между двамата няма напрежение, а днес каза:

"Аз не харесвам факта, че този инцидент се разкри, изобщо. Ще разбера от къде излезе това. Това е напълно против всичко, което очаквам от всеки. Трябва ни лично пространство и конфиденциалност, и ще има последствия".

По-рано през сезона в тренировки на Арсенал, на два отделни случая Себайос имаше сблъсъци с Луис и Еди Нкетиа, но до момента между играчите не бе разкриван конфликт. В момента има въпроси за темперамента на Себайос:

"Е, дали това е съвпадение или не няма да промени много. Просто нивото на конкуренция, което изискваме и стандартите ни са такива. Но очевидно има тънка линия между конкуренцията и това друго място, което очевидно не искаме и не подкрепяме.

"Това е контактен спорт и ще се случват инциденти. Всичко е до това как ще се справиш с това вътре в отбора и между индивидуалностите, за да може да продължиш напред."

  Сподели
464