Жозе: По-щастлив съм от всякога и се подобрявам


И. Ангелов

Жозе: По-щастлив съм от всякога и се подобрявам

Жозе Моуриньо обяви, че в момента е по-щастлив отколкото в момента когато пое Тотнъм преди година, като той чувства, че и се подобрява като мениджър. 57-годишният португалец вече има 20-годишна кариера, но според него последните 12 месеца са му помогнали да стане още по-добър. Шпорите бяха на 14-то място когато Жозе пристигна, а в момента заемат второ място във Висшата лига.

"Аз съм по-щастлив сега, отколкото когато поех работата. Това за мен е много добро чувство. Ако ме питате 'Виждаш ли се тук след още година?' - разбира се, защото съм много щастлив тук. 

"Ние сме в началото на пътя си. На Ливърпул отне пет години за да се случи нещо. Сити вече го прави 10 години. Челси - 20. Нашата работа е от типа, че когато има страст, то може само да се подобряваш. Това е работа, в която с опита нещата могат само да те подобрят.

"За мен това е нов опит. Една година, специална година, с изолацията и последиците от коронавируса. Всичко е толкова странно. Всички ние търсим перфектното, но перфектното е невъзможно. Ние сме далеч от перфектни. Не сме перфектен отбор. Много по-добри сме от преди, но имаме дълъг път."

178