Сър Алекс: Имам наистина чудесни футболисти


Н. Гавазов

Сър Алекс: Имам наистина чудесни футболисти

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън похвали играчите си след победата с 2:1 над Стоук Сити, което остави „червените дяволи" на върха в таблицата за класиране. Както е известно, във вторник вечер в среща от 22 кръг на Висшата лига на Англия, с голове на Ернандес и Нани Юнайтед победи „грънчарите" и продължава да е без загуба от началото на сезона.

Сър Алекс даде почивка на Едвин ван дер Сар, Гари Невил и Рио Фърдинанд, а Уейн Рууни не успя да се възстанови от травмата си, която получи в мача с УБА. Шотландският специалист смята обаче, че техните заместници в лицето на Крис Смолинг и Ернандес не са го разочаровали и са направили живота труден за гостите от Стоук.

„Имаме наистина чудесни момчета - те никога не се отказват да се борят и правят живота труден за всеки отбор. Наложи се направя някои промени тази вечер, не само да поддържам отбора си добре мотивиран, а и да дам почивка на някои - имаме мач в неделя, следващата седмицата гостуваме на Тотнъм, отделно трябва да изиграем отложения с Блекпул двубой и всичко това прави месеца доста натоварен", продължава шотландският специалист.

„Трябва да имаме вяра и доверие в играчите - това е важно и мисля, че те са спечелили доверието ми, защото аз ги виждам всеки ден на тренировките и те никога не са ме разочаровали", завършва Сър Алекс.

 

  Сподели
146