Ливърпул възнамерява да купи защитник извън прозореца


Н. Гавазов

Ливърпул възнамерява да купи защитник извън прозореца

Действащият шампион на Англия Ливърпул ще поиска разрешение от ръководството на английската Висша лига за покупката на защитник извън трансферния прозорец.

Според инсайдера Пол Джойс, за когото е известно, че е близък до Ливърпул, "червените" не възнамеряват да чакат трансферния прозорец да отвори през януари и ще поискат специално разрешение от ръководството на Висшата лига, за да подпишат с играч на позицията централен защитник.

Напомняме, че лидерът на защитата на мърсисайдци Върджил ван Дайк получи тежка контузия в коляното в мач срещу Евертън през октомври. В същия двубой се контузи и Жоел Матип, който вече успя да се възстанови.

По-късно проблем възникна с полузащитника Фабиньо, който бе преместен в сърцето на отбраната на шампиона заради травмите на защитниците. Днес обаче дойде поредната лоша новина - Джо Гамес получи травма по време на тренировка на националния отбор на Англия.

Ливърпул планира да докаже, че такъв безпрецедентен брой наранявания на играчи на една позиция са форс-мажорни обстоятелства.

  Сподели
254