Блекбърн направи пълен обрат по отношение на Роналдиньо


Н. Гавазов

Блекбърн направи пълен обрат по отношение на Роналдиньо

Блекбърн направи пълен обрат по отношение на Роналдиньо, признавайки, че се готви да закупи бразилската звезда. По-рано сутринта агентът и брат на футболиста - Роберто Де Азис потвърди за пореден път, че неговият клиент води преговори с Блекбърн. Той заяви, че още един клуб от Висшата лига на Англия се интересува от услугите на Рони, но отказа да назове неговото име.

Както е известно, миналата седмица Милан обяви, че ще се раздели със звездата си при положение, че някой заплати сумата от осем милиона евро за него. Договорът на плеймейкъра с „росонерите" изтича след шест месеца и поради това италианският гранд има намерение да осъществи трансфера сега, отколкото да загуби играча си като свободен агент.

Вчера Де Азис обяви, че от Блекбърн има отправено предложение, а на страниците на Venky's в Twitter и Facebook се появи информацията, че англичаните предлагат двегодишен договор на звездата. По-късно през деня спортният директор на Роувърс Венкатешвара Рао заяви, че клубът не се интересува от играча и това са само слухове.

Днес обаче, в интервю за BBC Десаи Анурадха призна, че ръководството на Роувърс прави всичко възможно да подпише с бразилеца.

„Той иска да играе във Висшата лига на Англия и мисля, че нещата са в наша полза. През първата година на договора му предлагаме 7,6 милиона евро заплата и около 8,5 милиона през следващите две години", заяви Анурадха.

 

  Сподели
116