Кейн към Ливърпул: Имаме достатъчно за титлата


И. Ангелов

Кейн към Ливърпул: Имаме достатъчно за титлата

Звездата на Тотнъм Хари Кейн сподели мнението си, че не вижда причина Тотнъм да не се бори за титлата във Висшата лига през сезон 2020-21 г. Ако днес тимът надвие Уест Бромич Албиън това ще покачи шпорите над сегашните лидери Саутхемптън и Ливърпул временно, като по-късно мърсисайдци играят с Ман Сити.

"Когато погледнете качеството в състава, определено бихте казали, че имаме достатъчно да спечелим титла. Но аз бих казал, че бяхме близо последните 4, 5 години, просто не пристъпихме линията. Не е просто да имаш добър състав и да спечелиш няколко мача, за да спечелиш титлата. 

"Аз мисля, че това няма да е сезон, в който един отбор ще доминира над всички, както Ливърпул миналата година. Ще има възможности за другите отбори да се покачат в таблицата. Трябва да сме сигурни, че не се превъзнасяме, също. Знаем, че играем добре и последните два мача бяха добри за самочувствието. Ние работихме за резултата и взехме грозни победи. Това ще ни е нужно.

"Загубихме и някои точки от печеливши позиции. За сега сме добре, обаче. Ако спечелим през уикенда ще сме на върха в класирането преди националната пауза. Щяхме да приемем това ако ни го бяха предложили преди сезона да започне. 

"Страхотно е да имаме хора като Гарет Бейл и Джо Харт, които са печелили най-големите трофеи по света. Добри са за съблекалнята, състава и на терена. Това е бонус да имаш такива лидери. Те могат да ни помогнат да стигнем до края. Имаме много опит в състава и си говорим за нещата. Имаме мениджър, който прави същото. Има дълъг път до края, но сме уверени".

  Сподели
121