Челси разби Шефилд и стигна трето място (видео)


И. Ангелов

Челси разби Шефилд и стигна трето място (видео)

Челси прие Шефилд Юнайтед в срещата от осмия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Стамфорд Бридж" допуснаха ранен гол, но вкараха цели 4 при изключително представяне на новата покупка Хаким Зиеч, който създаде много опасности пред вратата на съперника. С победата Челси застава на точка от върха на трето място в класирането.

В 9-ата минута гостите изненадаха с ранен гол когато Берге стреля и на пътя на топката МакГолдрик с пета отклони далеч от Менди за 1:0. 

В 23-ата минута Зиеч изведе Ковачич от дясно с прекрасна топка, последният центрира за Ейбрахам и той върна за 1:1. В 34-ата минута Зиеч с подаване на втора греда намери Чилуел за труден удар и 2:1. 

След почивката Челси остана по-силен и в 77-ата минута от пряк-свободен удар от дясно Зиеч намери главата на Тиаго Силва за 3:1. В следващата атака Зиеч изведе Вернер сам срещу вратаря, но той пропусна. В 80-ата минута обаче крайното 4:1 оформи именно Вернер, който бе изведен от Канте в полето и със силен удар матира вратаря.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
577