Хазенхутъл: Лудост е, че Саутхемптън е първи


И. Ангелов

Хазенхутъл: Лудост е, че Саутхемптън е първи

В петък вечер Саутхемптън прие Нюкасъл Юнайтед и победи с 2:0 за да застане за първи път в историята си начело на Висшата лига на Англия. С 5 победи в 8-те мача този сезон "светците" водят класирането по голова разлика с Ливърпул. Това се случва за първи път от септември 1988-ма година. Мениджърът Ралф Хазенхютъл коментира:

"Изумително е какво прави моят отбор. Поздравления за всички около терена и клуба. Изумително. Всички бяха на най-високо ниво. Малко плашещо е какво правим в момента, честно казано, но не е изненадващо ако погледнете над какво работим.

"Аз просто казах на момчетата в съблекалнята, че сме инвестирали толкова много заедно. Направихме толкова много стъпки напред. Сега сме силен отбор. Това не е съвпадение. 

"Тио Уолкът ни дава включвания и Че Адамс е брилянтен в полето. Беше важно да покажем, че и без Дани можем да вкарваме. Представянето на Уолкът бе много добро, защото той може да се завърти в червената зона и да тръгне с топката. Завършващите удари не бяха перфектни, но работата, която върши е изумителна."

  Сподели
173