Бербо бетонира оставането си на Олд Трафорд с нов тригодишен договор


Н. Гавазов

Бербо бетонира оставането си на Олд Трафорд с нов тригодишен договор

Манчестър Юнайтед е готов да награди Димитър Бербатов с нов дългосрочен договор, съобщава новината Manchester Evening News. До края на сега действащият контракт на българина остават 18 месеца и Сър Алекс, който е впечатлен от изявите на Митко, прекрасно разбира, че има много клубове, които са готови да привлекат нападателя за когото той плати 30,75 милиона паунда.

Водещият голмайстор на Висшата лига на Англия през настоящия сезон се намира в прекрасна форма и вече отбеляза 14 гола за своя отбор. Най-впечатляващите му изпълнения бяха хеттрикът срещу Ливърпул и петте гола които отбеляза срещу Блекбърн, с което влезе завинаги в историята на най-силното футболното първенство в света. Всичко това прави Берба, който понесе основната тежест при отсъствието на Рууни, един от най-търсените нападатели в Европа.

Според изданието, от „Олд Трафорд" ще предложат нов тригодишен договор, съгласно който Берба ще получава по 120 000 паунда на седмица. Ръководството на Юнайтед е уверено, че преговорите ще преминат гладко, още повече, че агентът на Митко вече заяви, че нападателят иска да завърши своята кариера с екипа на „червените дяволи".

 

  Сподели
91