Мойс: Каква беше тази дузпа за Ливърпул?


И. Ангелов

Мойс: Каква беше тази дузпа за Ливърпул?

Мениджърът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс критикува решението срещу отборът му Ливърпул да получи дузпа в победата на мърсисайдци над неговия отбор вчера с 2:1. Пабло Форналс бе извел Уест Хем напред преди в края на първото полувреме Мохамед Салах артистично да спечели дузпа при леко изритване на крака му от Артур Масуаку.

"Аз съм изумен, че беше дадена тази дузпа в първото полувреме. Не мога да повярвам, че позволяваме такива дузпи да бъдат свирени. 

"Не бяхме клинични достатъчно пъти. Пропуснахме две много добри възможности да вкараме още един гол. В много от срещите аз чувствам, че можем да победим. Влизаме в срещите мислейки, че имаме шанс. Аз не бих казал, че нямахме късмет днес, но съм наистина разочарован защото водехме с 1:0 и беше дадена тази дузпа.

"Това не е точно футболът, в който искам отборът ми да е замесен. Мисля, че нашият играч спря и вдигна ръцете си защото бе разочарован от симулацията на противника. Аз съм разочарован, че не отмениха това решение. Може би във втората част имахме късмет с отменения гол на Жота, но в първото полувреме нямахме късмет."

  Сподели
260