Моуриньо: Да не говорим за титли преди февруари


И. Ангелов

Моуриньо: Да не говорим за титли преди февруари

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обяви, че все още не се вълнува от медийните истории, свързващи неговия отбор с титла във Висшата лига. Португалецът настоя, че няма смисъл да се говори по темата поне до месец февруари или март от сезона. Тотнъм в момента е 6-ти във Висшата лига, на 2 точки от лидера Евертън преди посрещането на Брайтън в неделя. Шпорите имат само 1 загуба в 6 кръга и са вкарали 16 гола, повече от всеки отбор.

"Вярвам, че в момента таблицата не означава много. Вярвам, че до февруари, март, не можеш да разбереш реалността само от гледане на класирането. Част от онзи специален сезон на Лестър беше, че до февруари или март реалността не беше налице.

"Ние имахме прекрасни резултати във Висшата лига, но у дома загубихме прекалено много точки и с тези точки щяхме да сме някъде там. Целта ни е да спечелим срещу Брайтън, знаейки, че всичко може да се случи във Висшата лига".

Тотнъм няма победи в 3-те си домакинства този сезон, като последно тимът направи 4 поредни домакинства без успех през декември 2013 г.:

"Аз не съм толкова притеснен за домашния рекорд. Аз се тревожа само да играем добре и да печелим точки и срещу Евертън ние заслужавахме точка, но в другите срещи чувството беше различно. Играхме много добре срещу Нюкасъл, играхме много добре срещу Уест Хем, така че да играем добре срещу Брайтън, защото тогава обичайно печелиш. Да опитаме това."

  Сподели
140