Блекбърн се нареди на опашка за подписа на Роналдиньо


Н. Гавазов

Блекбърн се нареди на опашка за подписа на Роналдиньо

Английският Блекбърн е най-новият отбор, който се интересува от подписа на нападателя на Милан Роналдиньо, съобщава Daily Mirror. Според информацията, Роувърс е готов да осигури на бразилеца заплата от 130 000 паунда на седмица, което ще го направи най-скъпоплатеният футболист в клуба, а освен това възнаграждението му ще бъде и едно от най-големите във Висшата лига.

Рони вече напусна лагера на "росонерите" в Дубай и в момента се намира в Бразилия заедно със своя агент, който снощи заяви, че днес в Порто Алегре ще започнат преговори с ръководството на Гремио, но не пропусна да намекне, че и други клубове се интересуват от клиента му.

"Блекбърн наистина се свързаха с нас, но има и други английски клубове, които проявяват интерес към Рони. Всичко ще зависи от това как ще протекат преговорите в Порто Алегре. Ако не се постигне споразумение с бразилския клуб, той ще се завърне в Милано, където ще се прегледат останалите предложения", заяви братът и агент на футболиста Роберто Де Азиш, който обаче отказа да спомене конкретни имена.

"Преговаряме за Роналдиньо, интересът ни към него вече е официален. Говорихме четири пъти с Роберто де Азиш. Собствениците на клуба знаят, че Рони не е бил използван по предназначение на "Сан Сиро", а също така са наясно, че той иска да заиграе в английската Висша лига", призна източник, близък до Роувърс.

"Ние знаем, че господин Де Азиш е заинтересован от проекта или по точно казано от перспективите на евентуалния нов отбор на брат му. Нашият проект безспорно е най-добрият", допълва информаторът.

 

  Сподели
104