Арсенал измисли как да печели от празния "Емирейтс"


Н. Гавазов

Арсенал измисли как да печели от празния

Арсенал измисли начин да изкара пари от празния си стадион "Емирейтс".

Както е известно, футболните стадиони в Англия са празни от седем месеца. За последно феновете напълниха "Емирейтс"  в началото на март, когато Арсенал постигна победа с 1: 0 над Уест Хем.

Поради нарастващия брой случаи на коронавирус, британското правителство не дава зелена светлина на клубовете от Висшата лига да отварят стадионите си за мачовете дори частично и дори при строги мерки за сигурност.

Арсенал обаче има идея. След международната почивка отборът на Микел Артета се очаква да пътува до Манчестър Сити, а "артилеристите" ще изпратят 368 фена на "Емирейтс", за да гледат мача на екрани.

Забраните не важат за подобни събития - при условие, че публиката няма да се събира в групи от повече от шест души, според Daily Mirror.

Вярно е, че това удоволствие няма да е евтино. Най-достъпният билет, който включва вход в ресторанта Dial Square и обяд, ще струва £ 49. За по-богатите фенове има билет от £ 149, който включва три хранения и алкохолна напитка в ресторанта на WM Club, снимка с Купата на Англия, чат с легенда на клуба, участие в лотария и подарък.

  Сподели
153