Улие: Астън Вила се бори за оцеляването си


Н. Гавазов

Улие: Астън Вила се бори за оцеляването си

Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие призна, че отборът му е изправен пред битка за оцеляването си във Висшата лига на Англия. Това изказване дойде само часове след като бирмингамци загубиха с 0:4 гостуването си на Манчестър Сити и в момента се намират само на две точки над зоната, която би ги изпратила в Чемпиъншип.

Бившият наставник на Ливърпул, който откакто дойде на „Вила Парк" през септември записа осем загуби и на Ийстланд тази вечер бе подложен на освирквания от страна на феновете на Вила, както и на скандирания да напусне клуба.

През уикенда Астън Вила излиза срещу шампиона Челси и перспективите не са никак за розови за Улие, който призна, че клуба, постигнал три поредни класирания в Топ 6, сега е заплашен от изпадане.

„Определено, се намираме в битка за оцеляването си. Но ние знаехме предварително, че ще имаме трудна серия от игри по Коледа с Тотнъм, Сити и Челси. Преди този мач, с три спечелени точки влизахме в горната половина на таблицата. Сега обаче сме близо до зоната на изпадащите и трябва да признаем, че сме в борбата за оцеляване", заяви Улие за Sky Sports.

 

  Сподели
142