Коул: 109 милиона за Санчо? Дортмунд са луди


И. Ангелов

Коул: 109 милиона за Санчо? Дортмунд са луди

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул сподели, че разбира нежеланието на клуба да плати исканата от Борусия Дортмунд цена за раздяла с Джейдън Санчо, след като германците не отстъпват от начално исканата цена за играча, въпреки настъпилите събития с коронавируса. От самото начало Борусия обяви, че няма да позволи на играча да напусне срещу по-малко от 120 милиона евро или 109 милиона лири.

"Това са големи пари, луди пари. Не знаем кога хората ще се върнат на стадионите и ще залагат. Всеки клуб вероятно губи абсолютни състояния. Когато погледнете към Реал Мадрид, който не харчи пари, това какво ви казва? Те не правят никакви ходове на пазара, така че е ясно, че има нещо сбъркано с футбола.

"Гледайки отвън, аз мисля, че Ман Юнайтед си казва 'няма да харчим пари просто така. Ако правилният човек се появи на правилната цена, да, ще го направим'. Но 109 милиона лири в този климат?

"Аз зная, че те се опитват да доведат играчи, които ще подобрят състава, и така трябва. Централен защитник, централен нападател - аз гледам тези позиции. Те са основни в отбора. Средата според мен вече е добра, има достатъчно креативност и могат да се сравнят с всяка средна линия във Висшата лига, така че другите зони трябва да се подобрят.

"Мейсън Гринууд има голямо бъдеще в играта според мен. И ако сме готови да го пуснем в игра без да говорим за лошите му страни, тогава ще извлечем най-доброто от него. Защото когато продължим да говорим за нещастията около него, аз мисля, че това ще доведе до проблеми, защото той ще се притеснява какво ще мислят хората за него."

  Сподели
161