Юнайтед с класика на гости в Лутън (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с класика на гости в Лутън (видео)

Лутън Таун прие Манчестър Юнайтед в срещата от третия кръг на Купата на лигата, като гостите спечелиха с 3:0 и продължават напред в състезанието. Головете за Юнайтед вкараха Мата от дузпа, и включилите се като резерви Рашфорд и Гринууд.

До почивката двата тима не показваха много добра игра, като гостите владееха повече, и стигнаха до гол когато Уилямс бе повален от Шини в полето за дузпа, която Мата реализира с прецизно изпълнение за 1:0 в 44-ата минута.

След почивката срещата бе абсолютно във владението на Юнайтед, който организираше редица положения пред Лингард, който пропускаше. В 78-ата минута Оле Гунар Солскяер включи Бруно Фернандеш, Маркъс Рашфорд и Мейсън Гринууд на местата на Мата, Ван де Бек и Игало, като те бързо промениха темпото на срещата. В 81-ата минута вратарят на Юнайтед Хендерсън също се прояви с изключително спасяване при удар от близка дистанция.

В 88-ата минута Бруно се включи за една дълга топка, отклони я към Гринууд, той с пета намери включилия се на скорост Рашфорд, който пое на скорост в наказателното поле и матира вратаря за 2:0.

В 92-ата минута пък Бруно намери Гринууд в наказателното поле, младокът финтира бранител и стреля ниско в далечния ъгъл през ръката на вратаря за 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
321