Ман Сити стартира с победа над Уулвс (видео)


И. Ангелов

Ман Сити стартира с победа над Уулвс (видео)

Уулвърхемптън Уондърърс прие Манчестър Сити в срещата от втория кръг на Висшата лига. Това бе първа среща за "гражданите" в кампанията и днес те спечелиха с 3:1 на "Молиню Стейдиъм" след голове от Кевин Де Брюйне, Габриел Жезус и Фил Фоден.

В първата част на срещата Сити доминираше с над 70% от владението, но чистите положения липсваха. В 19-ата минута Де Брюйне си спечели дузпа след едно навлизане в полето срещу Саис, и сам реализира с мощен удар за 1:0 от бялата точка.

В 31-ата минута гостите удвоиха аванса си отново след прекрасна игра на Де Брюйне, който изведе Стърлинг в полето за успореден пас на празна врата за Фоден, който не сбърка за 2:0.

Второто полувреме Уулвс пое инициативата и създаде повече положения. В 73-ата минута обаче гол на Жезус бе отменен за Сити. 5 минути след това Поденс премина през Де Брюйне и намери Хименес в полето, а нападателят с глава завърши за 2:1. 

В последната минута на добавеното време пък крайното 3:1 оформи Жезус, който взе една избита от краката на Де Брюйне топка в полето, стреля от труден ъгъл, топката се отклони от противник и влезе в мрежата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
510