Бейл: Моуриньо е важна причина за връщането ми в Тотнъм


Н. Гавазов

Бейл: Моуриньо е важна причина за връщането ми в Тотнъм

Крилото Гарет Бейл заяви, че мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е допринесъл за решението му да се завърне в Северен Лондон.

Вчера "шпорите" обявиха, че са привлекли  Бейл под наем от Реал Мадрид до края на сезона. Според източници, споразумението предвижда опция за удължаване с една година.

Бейл е щастлив, че ще работи заедно с Моуриньо, който се опита да го купи в Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, а също така, че ще играе заедно с Хари Кейн и Сон Хюн Мин.

"Жозе разговаря с мен за позициите, в които би искал да ме използва и бях доволен от казаното от него.

Той бе важна причина, поради която се върнах тук. Той има голямо име и е победител. Той е идеален за Тотнъм. Имаме нужда от трофеи и той знае най-добре как да го постигне.

Хари се представя по невероятен начин, той вкара куп голове. Да играя заедно с него и Сон е вълнуваща възможност за всички нас. ...

Трябва да вляза в оптимална форма. Не съм тренирал от пътуването си за националния отбор на Уелс, така че трябва да работя на тренировъчния терен. Надявам се, че ще бъда напълно готов за първия си мач, когато това се случи", заяви  Бейл пред BT Sport.

  Сподели
273