Кристъл Палас удари Манчестър Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Кристъл Палас удари Манчестър Юнайтед (видео)

Манчестър Юнайтед прие Кристъл Палас във втория кръг на Висшата лига на Англия, като днес на "Олд Трафорд" гостите спечелиха с 3:1 и оставиха Юнайтед без спечелена точка на старта на техния сезон. В срещата Заха вкара два гола, след като Андрос Таунсенд бе открил рано.

В 7-ата минута днес Мичъл изведе Шлуп от ляво, където в схватка с Линдельоф той успя да центрира през опеката си на втора греда за включилия се Таунсенд, и крилото стреля в далечния ъгъл на Де Хеа за 1:0.

До почивката Юнайтед владееше повече топката, но всеки път при контра Палас затрудняваше защитата на домакините. На почивката Оле Гунар Солскяер замени Дан Джеймс с Мейсън Гринууд.

Във втората част доминацията във владението за домакините продължи с над 80% от времето в тяхна полза. Това обаче не носеше резултат. В 71-ата минута при един удар на Аю, Линдельоф отклони топката с ръка и след ВАР преглед Мартин Аткинсън отсъди дузпа. Самият Аю застана зад бялата точка и стреля в ъгъла, а Де Хеа изби и улови. След нов ВАР преглед обаче дузпата се преби защото вратарят бе напуснал линията си, и този път Заха стреля за 2:0 от бялата точка.

Малко преди дузпата Погба бе заменен от Дони ван де Бек, като именно той оформи 2:1 в 80-ата минута след грешка в защитата на гостите. 5 минути след това обаче Заха вкара отново, когато с гръб към вратата задържа Линдельоф, завъртя се покрай него и матира Де Хеа отново за крайното 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
276