Бербатов: Тотнъм ще има най-силната атака с Бейл


Н. Гавазов

Бербатов: Тотнъм ще има най-силната атака с Бейл

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов е убеден, че "шпорите" ще имат най-силната атака в цялата Висша лига с Гарет Бейл в състава си.

Според последни информации, Тотнъм вече е договорил наема на уелсеца за сезон 2020/21. Според Sky Sports,  крилото на националния отбор на Уелс вече очаква сигнал за полет от Мадрид до Лондон с частен самолет.

Дори на 31 години Бейл ще бъде огромно усиление за отбора на Жозе Моуриньо, твърди  Бербатов. Според Димитър,  само Ливърпул, с прочутото си атакуващо трио, може да се справи с Тотнъм по отношение на атакуващата сила.

"Това е страхотна новина за всички, които имат отношение към клуба. Гарет обича Тотнъм и там за първи път показа на света на какво е способен.

Умението му все още е налице. На 31 години той все още може да играе определяща роля в Тотнъм. Това е крачка назад, но в правилната посока за невероятен играч.

Трудно е да се каже дали само той ще направи от Тотнъм претендент за титла, но това е знак към  света, че те са способни на сериозен бизнес. Играчите в отбора ще бъдат толкова развълнувани, колкото и потенциални новодошли.

Бейл, Кейн, Сон, Али - мениджърите биха убили за такава атака. На хартия те ще имат най-силната атакуваща линия в лигата, наравно с Ливърпул.

Бейл вероятно вече изпраща съобщения на Хари Кейн и други играчи на Тотнъм с нетърпение да се срещнат", заяви Бербатов.

  Сподели
468