Моуриньо без критики след загубата на Тотнъм


И. Ангелов

Моуриньо без критики след загубата на Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обяви, че не е бил разочарован от приятелската загуба с 2:1 от Уотфорд в събота. До почивката шпорите губеха с 2:0 от тима от Чемпиъншип, като Андре Грей и Домингос Кина вкараха. Хьон-Мин Сон върна гол в 79-ата минута от дузпа, като имаше шанс и да изравни по-късно.

"Аз бих казал, че имаме само позитиви. Играчите, които имаха нужда от минути ги получиха, някои играха 90 минути. Позитивно е, че и Уотфорд подходи много сериозно. Това ми хареса. Те се състезаваха, бяха агресивни, направиха мача труден. Всичко това са позитиви.

"И аз не бях твърде ентусиазиран след 3 приятелски победи, които не носеха точки. Така не съм тъжен и за загубата. Казах на играчите на почивката, че може би ако във Висшата лига губим с 2:0 на полувремето, ще трябва да се борим за резултат. Но това беше мач, който да ни даде минути и да подпомогне манталитета. Хареса ми, че в последната минута се борехме да вкараме, Сони направи спринт 100 метра за да ги спре да вкарат за 3:1. Като цяло всичко е окей."

  Сподели
169