Тиърни: Арсенал заслужава Шампионска лига


И. Ангелов

Тиърни: Арсенал заслужава Шампионска лига

Защитникът на Арсенал Киеран Тиърни обяви, че желае отборът да завърши в топ 4 на класирането на Висшата лига този сезон и да се завърне в Шампионска лига, след като вчера бе спечелен Къмюнити Шийлд над Ливърпул. Арсенал завърши на 8-мо място в лигата последния сезон, и за 4-ти пореден сезон ще играе в Лига Европа.

"Духът е едно от основните неща в съблекалнята. Ние имаме вярата и духа, и градим над това. Просто трябва да продължим и да градим по този начин. Мисля, че това идва от мениджъра и екипа. Те продължиха над това, което постигнахме миналия сезон. Когато се върнахме миналата седмица ние просто продължихме. Не почивахме много защото миналия сезон не се чувства толкова далеч в миналото.

"Вече когато имаме такива мачове ние си вярваме повече и всичко е до това - вяра и дух. Микел ни наложи това от ден първи, имаме организация в защита и преминаваме напред. Това правим всеки ден в тренировките, гледаме видеа за това. Това не е късмет или шанс, а здрава работа.

"Феновете и клубът заслужават да са в Шампионска лига. Те заслужават да са в топ 4 и ние искаме да се справим максимално добре, за да можем да се борим всеки мач и да победим всяко предизвикателство този сезон."

  Сподели
168